Parodiajuttu suututti tuhannet Potter-fanit Facebookissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettimaailman tunnetuin parodiamedia The Onion ei ole vielä kaikille verkon käytäjille tuttu, ja siksi sen artikkeleista aiheutuukin usein hämmennystä. Nyt eräs Harry Potter -artikkeli on nimittäin suututtanut perin pohjin suuren joukon Harry Potter -faneja.

Viimeinen Harry Potter -kirja jaettiin valkokankaalla kahdeksi eri elokuvaksi, ja äskettäin The Onion esitti tuttuun tapaansa parodiana, että viimeisen Potter-elokuvan viimeiset minuutit tullaan vielä jakamaan seitsemään eri elokuvaan, joista viimeinen julkaistaan vasta vuonna 2019.

Potter-fanit eivät kuitenkaan ymmärtäneet parodiaa, vaan ryhtyivät joukolla purkamaan turhautumistaan maailman suurimmassa yhteisömediassa. Kriittisiä viestejä tulvi jutun Facebook-linkkeihin tuhansittain eikä tilanne ole vieläkään rauhoittunut.