Rosie Huntington-Whiteley: ”Pojat eivät halunneet kanssani treffeille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmanness Transformers-elokuvassa naispääosaa esittävä Rosie Huntington-Whiteley on noussut parissa vuodessa supertähdeksi, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Megan Foxin leffassa syrjäyttänyt kaunotar ei ole kuitenkaan aina ollut suosittu.

Nyt Rosie on paljastanut GQ-lehden brittiversion tuoreessa haastattelussa olleensa lapsena koulukiusattu.

– Siellä oli ryhmä tyttöjä, jotka olivat kuin paikallinen vastine Mean Girlseille, ja he tapasivat tulla esimerkiksi vessaan huutamaan että he hakkaisivat minut maahan. Pojatkaan eivät halunneet lähteä treffeille kanssani, Rosie Huntington-Whiteley kertoi lehdelle.

Treffeistä kieltäytyneet pojat katuvat todennäköisesti nyt teini-ikäisenä tekemiään ratkaisuja, sillä Rosie äänestettiin viime kuussa maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Kaunotar valotti hieman myös malliuransa alkamista.

– Olin shokissa. Olin tottunut näkemään pitkiä kaunottaria marssimassa mallitoimistoon, ja minä olin vain tavallinen tyttö Devonista. Vuodessa minulle ehti tapahtua hyvin paljon ja aloin ansaita hyvin mallina. Silloin koulu ei tuntunut kovinkaan tärkeältä.