Helen Bonham Carter loukkaantui Harry Potter -kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvat ovat pian saavuttamassa päätepisteensä viimeisenkin elokuvan saadessa ensi-iltansa. Nyt kuvauksista on kuitenkin jälleen kantautunut huonoja uutisia. Elokuvien tähti Helen Bonham Carter nimittäin loukkaantui putoamisonnettomuudessa.

Helen Bonham Carter ja Julie Walters olivat kuvaamassa taistelukohtausta, kun ensinmainittu putosi yllättäen pöydältä ja satutti jalkansa. Sarjan viimeisen elokuvan kuvauksissa tapahtunut onnettomuus vei näyttelijän sairastuvalle, mutta mitään vakavaa ei onneksi sattunut.

– Olisi pitänyt lämmitellä ennen miekkailukohtausta. Sen minä ja Julie huomasimme kun taistelimme keskenämme. Peruuttaminen kesken miekkailun on vaikeaa. Olisimme voineet myydä lippuja sen kohtauksen kuvaamiseen, Helen Bonham Carter kertoi The Sun -lehdelle.