Marta ja Joanna Krupa maailman seksikkäimmät kaksoset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi nimettiin pari vuotta sitten Marta ja Joanna Krupa, jotka ovat koristaneet viihdelehtien sivuja ahkerasti niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa. Sittemmin heidän paikkansa veivät identtiset kaksoset Branca ja Bia Feres.

Nyt amerikkalainen viihdelehti on listannut kuvagalleriaan heidät ja useita muitakin kaksoskaunottaria, joiden joukosta voi hyvinkin löytyä myös maailman seksikkäimmät kaksoset.

Branca ja Bia Feres ovat mallikaunottaria, mutta samalla myös olympiatason urheilutähtiä. Heidän tavoitteenaan on edustaa kotimaataan vuoden 2012 kesäolympialaisissa, joten silmänruokaa lienee silloin luvassa myös altaassa. Tähän mennessä Feresin siskokset ovat poseeranneet useiden espanjankielisten lehtien, kuten VIP ja Paparazzo, kansikuvissa.