Poika luovutti munuaisensa ostaakseen iPadin

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias kiinalainen teinipoika on mennyt hieman keskimääräistä pidemmälle saadakseen Applen iPad 2 -laitteen omakseen. Poika halusi nimittäin laitetta niin epätoivoisesti, että hän myi toisen munuaisensa saadakseen rahaa sen ostamiseen.

Anhuissa opiskeleva Xiao Zheng yritti löytää keinoja ansaita rahat nopeasti, ja verkossa hän sai tietää, että toisen munuaisen myynnillä rahat olisi mahdollista saada kokoon. Kauppa munuaisesta tehtiin verkossa, jossa siitä tarjottiin pojalle 20.000 juania, eli noin 2.200 euroa.

Xiao Zheng matkusti Chenzhoun kaupungissa olevaan sairaalaan, jossa munuainen poistettiin leikkauksessa. 28. huhtikuuta tapahtuneen operaation jälkeen poika sai rahansa ja palasi kotiin. Myöhemmin pojan äiti ihmetteli mistä poika oli saanut rahaa uusiin laitteisiinsa. Totuuden kuultuaan äiti ilmoitti asiasta poliisille, Dragon TV uutisoi.