Filminpätkä maksoi eBayssä 4 euroa – todellinen arvo olikin 120 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin huutokaupoistakin voidaan aika ajoin tehdä uskomattomia löytöjä. Nyt siitä on saatu oivallinen esimerkki, kun Charlien Chaplinin huonokuntoinen elokuva myytiin eBayssä 4 euron hintaan.

Kun ostaja Morace Park sai viimein elokuvan, osoittautui se huomattavan arvokkaaksi Charlie Chaplinin aidoksi mykkäfilmiksi, joka on nyt olennainen osa mykkäelokuvien historiaa. Sitä ei ole nimittäin aiemmin julkistettu eikä elokuvan olemassaolosta ollut mitään tietoa.

Zepped-niminen elokuva on arvioiden mukaan tehty vuonna 1916, ja se on nyt aiheuttanut laajaa mielenkiintoa elokuva-alalla. Elokuvassa nähdään saksalaisia Zeppelin-ilmalaivoja ja erikoistehosteita, jotka olivat aikanaan edellä muita. Elokuva myydään huutokaupassa 29. kesäkuuta.