Huh, onko tämä meikitön perheenäiti tosiaan Jessica Alba? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin äskettäin Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

Äskettäin 30 vuotta täyttänyt kaunotar on nyt kuvattu kaupungilla vähemmän mairitteleviin kuviin, joissa hänellä ei ole lainkaan meikkiä kasvoillaan. Meikittömyydestä huolimatta neitokainen osaa olla varsin näyttävä pakkaus.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.