Tältä Pussycat-Nicolen peppu näyttää mummofarkuissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti viime kuussa tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Sittemmin hän on siirtynyt kokonaan soolouralle.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on nyt kuvattu Pariisissa näyttäviin mummofarkkuihin pukeutuneena. Aika näyttää oliko Nicole trendsetteri ja tuleeko mummofarkuista muoti-ilmiö.

Nicole Scherzinger työskentelee siis parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Nicolen huhuttiin taannoin myös olevan vahvoilla X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon. Lopullisesta kokoonpanosta väännetään peistä edelleen.