Tiffani Thiessen palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kuumimpaan ykköskaartiin 90-luvulla lukeutunut näyttelijäkaunotar Tiffani Thiessen nousi aikoinaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi Beverly Hills 90210 -menestyssarjan ansiosta. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa otsikoista jo vuosien ajan.

Nyt Tiffani Thiessen on kuvattu New Yorkin keskuspuistossa järjestetyssä lastentapahtumassa, jossa oli mukana myös muutamia julkkisäitejä. Näyttelijäkaunottarella oli seuranaan esikoisensa Harper Smith.

36-vuotias Tiffani Thiessen aloitti näyttelijäuransa jo vuonna 1989 suositun Saved By The Bell -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja vilahti samoihin aikoihin myös Pulmuset-sarjassa. Varsinaisen läpimurtonsa Tiffani Thiessen teki vuonna 1994, kun hänet kiinnitettiin Beverly Hills 90210 -sarjaan, josta tuli maailmalaajuinen jättimenestys. Sarjan päättymisen jälkeen Tiffanyn tähti on ollut laskussa, vaikka hän on tehnyt vuosien varrella rooleja lukuisissa televisiosarjoissa ja muutamissa elokuvissa.