Aubrey O’Dayn povi uhmasi painovoimaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Taannoin povekas tyttöbändiläinen poseerasi alastomana All About Aubrey -ohjelmansa mainoskuvassa. Tällä kertaa laulajakaunotar nähdään keikistelemässä julkkisjuhlien punaisella matolla poikkeuksellisesti bikineissä. Hänet ikuistettiin nimittäin muodokkaana Las Vegasin Liquid-allasalueella.

Kuva: Twitter

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.