Aubrey O’Dayn paljastavat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Kerroimme äskettäin kuinka kaunotar poseeraa Las Vegasin allasbileiden punaisella matolla bikineissä. Neitokainen on itsekin julkaissut valtavan määrän paljastavia kuviaan verkossa, sillä hän on ahkera Twitter-mikroblogin käyttäjä. Nyt Aubreyn seksikkäimmät kuvat on koostettu yhteen kuvagalleriaan.

Kuva: Twitter

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.