Jessica Alban kaula-aukko poikkeuksellisen antava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin äskettäin Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

Äskettäin 30 vuotta täyttänyt kaunotar nähtiin pari päivää sitten kaupungilla poikkeuksellisesti meikittömänä, mutta nyt neitokainen on saanut taas meikit kasvoilleen ja aurinkolasit silmilleen. Jessica kuvattiin nimittäin ruokakaupassa mekossa, jossa oli poikkeuksellisen antava kaula-aukko.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.