Katy Perry piilotteli bikinimuotojaan puskissa – turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Pari viikkoa sitten pariskunnan Japanin reissuun tuli mutka matkaan, kun Russell ei päässyt maahan vanhan rötöksensä takia.

Nyt Katy Perry on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomastaan bikineissä. Paparazzit huomattuaan poptähti yritti piilotella bikinimuotojaan puskien takana, mutta huonolla menestyksellä.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.