Mies osti seksiä – tädillä olikin penis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Thaimaa on tunnettu kolmannen sukupuolen edustajistaan, sillä ladyboyt ovat siellä tunnustettuja kansalaisia. Naiseksi leikattuja miehiä nähdään erityisesti viihdebisneksessä, mutta myös prostituoituina. Nyt sen on saanut kokea karvaasti eräs kiinalaismies.

38-vuotias kiinalainen mies osti nimittäin seksipalveluja Liuzhoun kaupungissa sijaitsevassa Jiangbinin puistossa. Puiston hämärässä hän ei kuitenkaan huomannut, että palveluntarjoaja ei ollutkaan nainen, vaan 42-vuotias mies. Asiakas kiinnitti kuitenkin huomiota ”naisen” kauneuteen ja maksoi hänelle seksistä etukäteen, CJXTV uutisoi.

Varsinaisen palvelun tarjoamisen jälkeen asiakas huomasi kauhukseen, että kauniilla prostituoidulla olikin jalkojensa välissä miehen sukupuolielin. Tilanne ei muuttunut ainakaan paremmaksi siinä vaiheessa kun molemmat pidätettiin poliisiratsiassa pian tapaamisen jälkeen. Mies yritti paeta huoneesta, mutta huonolla menestyksellä.