Näyttävä kosinta yllätti tulevan vaimon

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille miehille varsinaista kosintaa tärkeämpää on se miten kosinta mahdolliselle tulevalle vaimolle esitetään. Maailmalta löytyy tuhansittain toinen toistaan romanttisempia tarinoita upeista kosinnoista, mutta eräs tuoreimmista tapauksista toteutettiin sekin varsin tyylikkäästi.

Kerroimme taannoin kuinka amerikkalaismies sai ujutetuksi kosintansa Washington Post -lehden sanaristikkoon ja toinen esitti kosintansa elokuvateatterissa esitetyn trailerin muodossa. Nyt verkossa ihastellaan tapausta, jossa kosinta maalattiin talon seinään graffitina.

28-vuotias Jeff Gurwin halusi kosia 27-vuotiasta tyttöystäväänsä Caitlin Fitzsimonsia mahdollisimman näyttävästi, joten hän maalasi ystävineen aiheesta graffitin New Yorkissa sijaitsevan talon seinään. Kosinnan hetkellä Caitlin ilmaisi halunsa avioliittoon, joten suunnitelma oli ilmeisen toimiva.