Octomom riisuu jälleen pelastaakseen talonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Octomom, eli kahdeksan lasta taannoin kerralla synnyttänyt ja yhteensä neljäntoista lapsen äiti Nadya Suleman on ollut jo kauan vararikossa. Sulemania ja hänen perhettään on odottanut usean kuukauden ajan häätö perheensä kodista. Nyt nainen yrittää ansaita rahaa erikoisella tavalla.

Taannoin Nadya Suleman teki fetissivideon, jolla hän ansaitsi rahaa asuntoonsa. Nyt hän riisuu jälleen samasta syystä. Suleman aikoo nimittäin ryhtyä tarjoamaan autojen pesupalvelua bikineihin pukeutuneena, TMZ kertoo. 14 lapsen äiti yrittää pelastaa kotinsa pesemällä autoja 18. kesäkuuta 20 – 30 dollarin hintaan. Mukana tempauksessa ovat myös Tila Tequila ja Capri Anderson.

Alkuvuodesta Vivid Entertainment -yhtiö tarjosi Sulemanille 500.000 dollaria esiintymisestä tunnin pituisella pornovideolla. Perheenäiti ei ehdotukseen suostunut, joten yhtiön johtaja Steve Hirsch ilmoitti maksavansa silloiset vuokrarästit siitä huolimatta. Hirsch maksoi omista rahoistaan suurperheen vuokran helmikuuhun saakka.