Pippa Middleton timmissä kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Middletonin pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton ohitti viime viikolla mediatilassa mitattuna kuninkaallisen siskonsa, sillä hänestä on tullut median ihannetyttö. Pippa onkin saanut lehdistöltä harvinaisen paljon huomiota.

Viime viikolla Pippa Middleton ikuistettiin tenniskilpailun katsomossa Ranskan avoimissa. Nyt hän on ollut vuorostaan itse urheilemassa, kun tumma kaunotar osallistui thriathlon-kisaan Woodstockissa, Britanniassa. Neitokaisen kunto on ilmeisesti todella hyvä, sillä maaliin päästyään hän jutusteli iloisesti ystäviensä kanssa.

Ryan Seacrest nimesi Pippan pari viikkoa sitten maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.