Tänään tv:ssä: Kaikkien aikojen komediaklassikko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tuotettu vain kourallinen sellaisia komediaelokuvia, joille on onnistuttu tekemään vielä menestyksekkäitä jatko-osia. Yksi suosituimmista on ollut Poliisiopisto-sarja, jonka toinen osa oli monien mielestä jopa parempi kuin ensimmäinen.

Tänään vuonna 1984 ensi-iltansa saanut ensimmäinen Poliisiopisto-elokuva nähdään Subilla kello 21.00 alkaen. Komediaklassikosta sai alkunsa elokuvasarja, joka teki monista sen tähdistä superjulkkiksia. Harva heistä on kuitenkaan onnistunut tekemään uraa Hollywoodissa Poliisiopisto-elokuvien ulkopuolella.

Hugh Wilsonin ohjaaman elokuvan tähtinä nähdään Steve Guttenberg, Bubba Smith, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes, Kim Catrall, Michael Winslow, David Graf, Bruce Mahler ja Georgina Spelvin.