CSI-näyttelijä vaati ja sai seksiä ”poliisina” – saa raskaat syytteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Douglas Brian Irvin Jr. on nähty muutamissa sivurooleissa sekä televisiossa että valkokankaalla, mutta seuraavaksi hänet nähdään oikeudessa vastaamassa syytteisiin.

Kauhea kankkunen -elokuvassa ja CSI-poliisisarjassa nähty Irwin on nyt vienyt poliisiroolinsa hieman liian pitkälle siviiliin, kun hän esiintyi poliisina myös kuvausten ulkopuolella. Hän vonkasi nimittäin Las Vegasissa seksiä hierojalta väittämällä olevansa poliisi, Las Vegas Sun uutisoi.

Hieroja suostui seksiin, kun näyttelijä oli tarjonnut 10.000 dollaria seksistä. Nainen olisi halunnut saada rahat etukäteen, jolloin näyttelijä esitti väärennetyn poliisikortin ja vaati saada seksiä ilmaiseksi. Hieroja suostui seksiin välttääkseen pidätyksen. Myöhemmin nainen sai tietää ettei mies ollutkaan poliisi ja ilmoitti tapahtuneesta oikeille poliiseille. Nyt näyttelijää odottavat raskaat syytteet seksirikoksesta ja poliisina esiintymisestä.