Holly Madison palloili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Maaliskuussa Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään.

Erouutisen jälkeen Holly Madison aloitti laihdutuskuurin, joka on nyt tuottanut näkyviä tuloksia. Tällä kertaa tumma kaunotar on ikuistettu nauttimassa rantaelämästä bikineissä muiden muassa auringossa maaten ja amerikkalaista jalkapalloa heitellen.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.