Kahlekuninkaan temppu pahasti pieleen – katso raju video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taikurit ja kahlekuninkaat suorittavat usein vaarallisia temppuja, jotka menevät joskus myös vikaan. Nyt kahlekuningas Michael ”The Great Moodini” Mooneyn kahletemppu on mennyt pahasti pieleen ja tallentunut myös videolle.

Mooney kahlitsi itsensä käsirautoihin ja niistä 30 metriä pitkällä kettingillä auton perään. Hänen oli määrä vapautua kahleista ennen kuin kettinki kiristyisi ja mies tempautuisi auton perään. Käsiraudat eivät kuitenkaan avautuneet ajoissa, joten Mooney tempautui suurella voimalla auton perään.

Onnettomuus johtui kettingin solmusta, jonka johdosta se kiristyi useita sekunteja ennen aikojaan. Mies sai yleisön edessä tapahtuneessa onnettomuudessa useita vakavia luunmurtumia. Lääkärien mukaan mies saa olla onnellinen jäätyään henkiin.