Kysely paljasti topless-lomailun yleisyyden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelän lomakohteissa ei ole lainkaan harvinainen näky, että naiset palvovat aurinkoa uimarannalla rinnat paljaana. Thaimaassa paljastelu tosin loukkaa paikallisia, mutta monissa muissa maissa yläosattomissa oleskelua pidetään aivan normaalina.

Nyt brittitutkimus on selvittänyt kuinka moni naisturisteista esiintyy lomallaan yläosattomissa. Määrä oli lopulta hienoinen yllätys, sillä peräti 20 prosenttia brittinaisista paljastaa rintansa lomallaan saadakseen ylävartaloonsa rajatonta rusketusta, Superdrugin teettämä tutkimus osoittaa.

Britannian sisällä Itä-Anglian naiset ovat innokkaimpia riisumaan, sillä heistä peräti 28 riisuu yläosansa lomalla. Samat neitokaiset viettävät myös eniten aikaa auringossa, lähes neljä tuntia. Toiseksi useimmin riisuivat skotit. Vähiten paljastelevat puolestaan Pohjois-Irlannissa asuvat naiset, sillä heistä vain 12,5 prosenttia paljastaa rintansa. Ikäryhmistä paljastelevat eniten 35 – 44 -vuotiaat naiset.