Mies maksoi lääkärilaskunsa sentin kolikoilla – henkilökunta soitti poliisit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kolikoilla maksaminen on täysin sallittua ja kolikoiden kokoon katsomatta, mutta Yhdysvalloissa siitä voi joutua kaltereiden taakse. Utahilainen mies on nimittäin pidätetty hänen maksettuaan ostoksensa pienillä kolikoilla.

38-vuotiaalla Jason Westillä oli ollut kiistaa 25 dollarin lääkärilaskustaan, joka hänen täytyi lopulta maksaa. Hän kysyi voiko laskun maksaa käteisellä ja saatuaan myöntävän vastauksen hän nosti tiskille pussissa 2.500 kappaletta yhden sentin kolikoita ja pyysi henkilökuntaa laskemaan ne.

Vernalin kaupungissa sijaitsevan Basin Clinicin henkilökunta suivaantui maksutavasta ja soitti paikalle poliisit, The Deseret News uutisoi. Poliisi kertoi lehdelle ongelman muodostuneen siitä, että kolikot levisivät pitkin tiskiä ja lattiaa. Nyt Westiä odottaa mahdollisesti sakkorangaistus vahingonteosta. Tulossa voi olla 140 dollarin sakko, jonka maksun voi hoitaa 14.000 yhden sentin kolikolla.