Kauhua metrossa – mies pelasti henkensä katkaisemalla kätensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin valkokankailla nähtiin tositapahtumiin perustuva 127 Hours -elokuva. Siinä James Francon näyttelemä mies joutuu autiomaassa jumiin kädestään ja joutuu pelastuakseen leikkaamaan kätensä irti. Nyt hieman vastaava tapaus on sattunut keskellä suurkaupunkia.

32-vuotias newyorkilainen mies joutui nimittäin kaupungin metrossa tukalaan tilanteeseen jäätyään kädestään jumiin metron ovien väliin. Mies oli junan ulkopuolella, kun se lähti liikkeelle. Vaunu oli tyhjä, joten matkustajat eivät nähneet tapausta ja vetänyt hätäjarrusta, New York Post uutisoi. Nopeasti edenneessä tilanteessa mies joutui tekemään salamaratkaisun ja katkaisemaan oman kätensä pelastuakseen.

Lähestyvä seinä sai miehen riuhtomaan kättään niin kovasti, että sen luut murtuivat ja lopulta käsi pääsi irti. Samalla hetkellä mies kuitenkin törmäsi vielä seinään ja sai lisää vammoja. Nyt mies on ilmoittanut haastavansa MTA-yhtiön oikeuteen tapahtuneesta. Syytettynä ovat myös junan kuljettaja ja konduktööri.