Rihanna vaati sylitanssinsa poistamista YouTubesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Rihannan Loud-kiertueen esiintyminen on aiheuttanut keskustelua rivoidellaan samoin kuin myös neitokaisen väkivaltainen uusi musiikkivideo. Nyt Rihanna on itse vaatinut YouTubea poistamaan keikallaan kuvatun rohkean videon.

Supertähtien keikoilta julkaistaan YouTubessa normaalisti satoja videoita päivittäin, ja näitä videoita poistetaan harvakseltaan. Silloinkin poistovaatimuksen tekee lähes poikkeuksetta levy-yhtiö tai muu organisaatio. Nyt Rihannan kohukeikalta peräisin oleva video on kuitenkin poistettu artistin omasta vaatimuksesta. Videolla Rihanna nähtiin antamassa naisfanilleen sylitanssia keikallaan.

Rihannan kohuttu Man Down -musiikkivideo kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Rajun väkivallan takia videota on vaadittu kieltämään. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”. BET-kanava ei ole suostunut hyllyttämään videota. MTV ja iTunes pohtivat parhaillaan suhtautumistaan videoon.