Rihanna levitteli jalkojaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tottunut kohahduttamaan erityisesti pukeutumisellaan, mutta nyt hänen musiikkivideonsa on noussut otsikoihin raakuuden takia. Man Down -videossa murhataan mies ampumalla, ja lasten oikeuksia ajava järjestö vaati videon kieltämistä.

Nyt Rihanna on järjestänyt faneilleen odottamattoman rohkean show’n, jossa hän esiintyi bikineissä monien mielestä hieman liiankin riettaasti levitellen muiden muassa jalkojaan esiintymislavalla. Katso kuvat kohutusta keikasta tästä.

Edellä mainittu raju musiikkivideo kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Rajun väkivallan takia videota on vaadittu kieltämään. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”. BET-kanava ei ole suostunut hyllyttämään videota. MTV ja iTunes pohtivat parhaillaan suhtautumistaan videoon.