Sarah Brandner alastomana ja bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen mallikaunotar Sarah Brandner ei ole vielä saanut lopullista jalansijaa maailman huippumallien sarjassa, mutta hänen tähtensä on ollut jo pari vuotta kovassa nousussa. Viime aikoina Sarah on kuitenkin näkynyt yhä useammin viihdelehtien sivuilla.

Sarah Brandner teki läpimurtonsa poseeratessaan Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla vuonna 2010 poseerattuaan lehdessä nakuna, vartalo vain jalkapallohenkisen bodypaintin peitossa. Maalaus viittasi hänen miesystäväänsä, joka on jalkapallotähti Bastian Schweinsteiger.

Sarah on siis malliuransa lisäksi myös kuvankaunis futistyttöystävä. Milanossa ja New Yorkissa asuva 21-vuotias mallikaunotar Sarah Brandner on nyt kuvattu Miamin rannalla Yhdysvalloissa nauttimassa rantaelämästä mustiin bikineihin pukeutuneena.