Summer Sound Festival Helsinkiin – maailmantähdet keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Suvilahteen syntyy heinäkuun lopulla uusi festivaali. Heinäkuun 30. päivänä järjestettävä, Summer Sound Festival -tapahtuma keskittyy elektroniseen musiikkiin. Tapahtuman ohjelmisto sijoittuu Suvilahden voimalan vanhaan Kattilahalliin, alueelle pystytettävälle kookkaalle telttalavalle ja pienemmälle ulkolavalle.

Festivaalille on kiinnitetty pohjoismaisen mittapuun mukaan erittäin kovan luokan pääesiintyjiä. Tapahtuman virallisena avaajana nähdään yksi brittiläisen elektronisen musiikin kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista, kun aurinkoiselle ulkolavalle nousee tunnetusti erinomaisen liveyhtyeen kanssa esiintyvä Chicane.

Festivaalin muita kärkinimiä ovat brittitrancen supertähdet Above & Beyond, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva amerikkalainen house-legenda Roger Sanchez, huippusuosittu BBC Radio One DJ Judge Jules, Yhdysvaltojen tämän hetken kuumin house-nimi Kaskade, sekä Bang-hitistään tunnettu Miamin klubikuningas Robbie Rivera. Roger Sanchezin tavoin myös Kaskade ja Rivera esiintyvät Suomessa ensimmäistä kertaa.

Ulkomaisten supertähtien lisäksi tapahtumassa esiintyvät myös kotimaan huiput: Orkidea, Alex Kunnari, Heikki L, K-System, Something Good, Lovetone, Dosse, Tom Fall, Markus Maison & Will Dragen, Jay Mellin ja Kaasi. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.