Diili-julkkiksen miljoonakoti tuhoutui rajussa tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalaisen Trace Adkins -countrytähden koti on tuhoutunut rajussa tulipalossa. Hän on tullut tunnetuksi Yhdysvalloissa huippusuosittuna artistina, mutta muualla maailmassa lähinnä Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana.

Brentwoodissa sijaitseva miljoonien arvoinen kotitalo tuhoutui, kun autotallissa irti päässyt tuli levisi muualle rakennukseen. Turmahetkellä paikalla oli supertähden kolme nuorinta lasta ja heidän lastenhoitajansa. Kaikki selvisivät vahingoittumattomana palosta, CNN uutisoi. Vaimo Rhonda Adkins oli vain muutaman korttelin päässä saadessaan naapurilta tiedon palosta. Trace Adkins oli samaan aikaan keikkamatkalla Alaskassa.

Yhdeksän albumia urallaan julkaissut Trace Adkins on niittänyt erityisesti Yhdysvalloissa menestystä, ja jo hänen esikoislevynsä myi yli vuosikymmen sitten platinaa. Vuonna 2008 hänet nähtiin Yhdysvaltojen Diili-ohjelman julkkisversiossa.