Uskomaton paljastus miesten hygieniasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore brittitutkimus on selvittänyt miesten ja naisten matkalaukkujen sisältöä ja tehnyt uskomattoman paljastuksen miesten hygieniasta. Keskimäärin brittimiehet ottavat nimittäin viikon reissulle mukaansa vain kolmet alushousut.

Tutkimukseen vastasi 1.294 brittiläistä miestä ja naista, jotka olivat olleet vähintään viikon matkalla viimeisen vuoden aikana. Tulos oli miesten kannalta huolestuttava. Brittinaiset ottavat sen sijaan viikon matkalla keskimäärin kymmenet alushousut.

Sunshine.co.uk -nettipalvelun tutkimuksessa miehet perustelivat alushousujensa vähäistä määrää sillä, että he viettävät paljon aikaa uima-altaalla uimahousuissa. Sitä mieltä oli 37 prosenttia vastanneista, kun 12 prosenttia kertoi puolestaan pesevänsä alushousujaan matkan aikana. Yhteensä eri asioita oli miehillä mukanaan keskimäärin 14 ja naisilla 34. Puolet naisista osti lisää vaatteita lomallaan.