Batman-kuvauksissa on sattunut ikävä tapaturma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on edelleen noususuunnassa. Hänet valittiin Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin, ja sittemmin hän esiintyi kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Batman-elokuvan kuvauksissa on nyt tapahtunut ikävä tapaturma, jossa Hathaway on aiheuttanut vammoja miespuoliselle sijaisnäyttelijälle. Anne oli taistelukohtauksessa hieman turhan vauhdikas ja löi vahingossa aseen perällä miestä silmäkulmaan. Stuntti ei loukkaantunut vakavasti, mutta sai People-lehden mukaan valtavan mustan silmän. Kuvaukset alkoivat viime kuussa.

Anne Hathaway nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.