Gabriella Wilde julkkisjuhlien kaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen nuori näyttelijälupaus Gabriella Wilde on tähän mennessä jäänyt lähes täysin viihdelehtien ulkopuolelle, mutta viikonlopun MTV Movie Awards -gaalassa hän aiheutti ansaitusti suurta mielenkiintoa ja hänet nimettiin epävirallisesti Vuoden parhaat jalat -palkinnon voittajaksi.

Nuori näyttelijäkaunotar on nähty tähän mennessä kahdessa elokuvassa, ja ensi syksynä myös hänen kolmas elokuvansa Kolme muskettisoturia saa ensi-iltansa. Gabriella Wilde saapui Los Angelesissa punaiselle matolle todella näyttävässä asussa, joka korosti erityisesti hänen valovuosien pituisia jalkojaan. Viihdelehdet noteerasivat nuoren kaunottaren välittömästi.

22-vuotias Gabriella Wilde teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2009 leffassa St. Trinians 2. Vuonna 2010 hän tähditti elokuvaa Doctor Who ja lokakuussa 2011 saa ensi-iltansa Kolme muskettisoturia. Parin viime päivän aikana Yhdysvalloissa saamansa mediahuomion perusteella hän on nousemassa kovaa vauhtia kansainväliseksi julkkiskaunottareksi.