Jennifer Lopez syötävän kuumana mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt tänä vuonna näyttävän paluun julkkismarkkinoille. Nyt hänellä on vientiä myös mainosmaailmassa, sillä Jennifer tähdittää tuoretta kampanjaa.

Jennifer Lopez poseeraa syötävän seksikkäänä Tous-korumerkin kevät/kesä 2011 -malliston mainoskampanjassa. Aasialaisteemaiset kuvat ovat värikkäitä ja erittäin onnistuneita.

Viime kuukausina Jennifer on ollut otsikoissa myös intiimivideonsa merkeissä, sillä hänen entinen aviomiehensä Ojani Noa on kaupitellut intiimiä videota pornosivustoille. Muutama päivä sitten hän voitti yllättäen oikeudessa luvan julkaista videonsa, mutta eilen oikeus jälleen kielsi videon myymisen.

41-vuotiaan Jennifer Lopezin paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Tänä vuonna vuorossa on toinen yritys, joka on onnistunut tähän mennessä hyvin, sillä Lambadaa lainaava hittibiisi On The Floor nousi heti hitiksi. Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja sen kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.