Jennifer Metcalfe esitteli uudistuneen bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu englantilainen näyttelijäkaunotar Jennifer Metcalfe  on tullut tunnetuksi Hollyoaks-sarjan tähtenä. Taannoin hän loukkaantui vakavasti osallistuttuaan Dancing on Ice -realitykilpailuun ja luistimen viillettyä hänen jalkaansa.

Nyt kaunotar on kuitenkin toipunut ja kuvattu Espanjassa romanttisella rantalomalla kultansa Sylvain Longchambonin kanssa. Julkkispari ei saanut pidettyä käsiään irti toisistaan, sillä he suutelivat ja halailivat lähes tauotta. Pari vuotta sitten anoreksiasta epäilty kaunotar esitteli hieman pyöristynyttä vartaloaan nyt bikineissä.

27-vuotias englantilainen Jennifer Metcalfe on malli ja näyttelijä, joka on tähdittänyt huippusuosittua Hollyoaks-saippuasarjaa vuodesta 2006 saakka. 12-vuotiaasta saakka näytellyt Metcalfe on parhaillaan tekemässä läpimurtoa julkkismaailmassa myös kansainvälisesti. Seksikkäimmäksi saippuasarjan tähdeksi Britanniassa vuosina 2007 ja 2008 valittu Jennifer oli ennen Hollyoaksia mukana muiden muassa My Parents Are Aliens, Where The Heart Is ja At Home with the Braithwaites -sarjoissa. Taannoin Jennifer esitteli rasvaimunsa tuloksia alastonkuvissa.