Cocon muodot pursuivat hääpuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Hän julkaisee viikoittain rohkeita kuviaan verkossa ja on joutunut usein myös sensuurin kouriin.

Nyt kyseessä eivät ole Cocon itsensä julkaisemat kuvat, vaan hän on astellut uudelleen alttarille räppärimiehensä kanssa. Julkkispari uudisti nimittäin vihkivalansa ja Coco oli tapansa mukaan pukeutunut harvinaisen rohkeaan hääpukuun, joka lähes paljasti hänen rintamuksensa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.