Pankkivirkailijan uskomaton moka – unohti pankin ovet auki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisessä Barclays-pankin konttorissa oli äskettäin yllättäen avointen ovien päivä, vaikka pankissa ei ollut ketään paikalla. Hajamielinen pankkivirkailija oli nimittäin poistunut työpaikaltaan viimeisenä ja jättänyt epähuomiossa ovet auki ja hälyttimen käynnistämättä.

Tarkkasilmäinen asiakas huomasi tilanteen mennessään nostamaan rahaa pankin eteisessä olevasta automaatista. Ovet Leigh-on-Sean kaupungissa sijaitsevassa pankissa olivat neljän tunnin ajan avoimena. Kuka tahansa sai sinä aikana vapaasti kävellä suoraan pankin tiskin taakse aiheuttamatta edes hälytystä. Rehellinen ohikulkija hälytti kuitenkin apua ja jäi vartioimaan ovea kunnes se saatiin lukittua.

– Se oli uskomatonta. Kukaan ei ollut paikalla ja koko paikka oli auki. Voimme kulkea vapaasti joka paikkaan; yläkertaan, kassaholville ja jopa lasien taakse, jonne asiakkaat eivät normaalisti pääse. Päätimme soittaa poliisille ja jäädä vartioimaan pankkia, ohikulkija kertoi Telegraph-lehdelle.