The Human Centipede kiellettiin kokonaan – ei julki edes leikattuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viranomaiset ovat kieltäneet aikoinaan rajua vastustusta saaneen The Human Centipede -elokuvan jatko-osan. Sikäläinen elokuvatarkastamo katsoi, että rajua seksuaalista väkivaltaa sisältävä elokuva oli täysin sopimaton julkaistavaksi.

Elokuva oli määrä julkaista DVD:llä myöhemmin tänä vuonna, mutta brittimarkkinoille sitä ei nyt tule myyntiin British Board of Film Classificationin määräyksestä. Sen mukaan elokuvasta voisi aiheutua ongelmia sen katsojille. Samalla todettiin, että minkäänlainen leikattu versiokaan ei voi päätyä myyntin.

Akihiro Kitamuran The Human Centipede -taideteosta ja samaan aiheeseen liittyvää The Human Centipede -elokuvaa parodioitiin taannoin myös South Park -animaatiosarjassa.

South Park