Anna Kournikova näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Venäläiskaunotar on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.

Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa ja Capitol Magazine -lehden sivuilla taannoin poseerannut kaunotar nähdään nyt poseeraamassa uransa kuumimmissa bikinikuvissa, kun parhaat otokset vuosien varrelta on koottu yhteen näyttävään kuvagalleriaan.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa. Kesälomansa he viettivät ainakin tiiviisti yhdessä.