Poliitikko julkaisi erektiokuvansa vahingossa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on vellonut jo päiväkausia valtava seksiskandaali, jonka keskiössä on poliitikko Anthony Weiner. Eilen hän viimein myönsi julkisesti, että verkossa julkaistu valokuva erektiosta on hänen.

Perheellisen newyorkilaisen Weinerin oli tarkoitus lähettää valokuva alushousuissaan pullottavasta peniksestä rakastajattarelleen, mutta hän julkaisikin sen vahingossa Twitter-mikroblogissaan. Nyt hän on myöntänyt olevansa kuvassa näkyvän erektion omistaja, mutta samalla todennut että ei aio erota skandaalin takia vaimostaan tai työstään. Kohukuva löytyy esimerkiksi tästätästä ja tästä.

Ongelma paisui viime kuun lopulla paisuvaistakin nopeammin, kun Weinerin blogiin ilmestyi kyseinen valokuva. Hän joutui paniikkiin huomattuaan virheensä ja ryhtyi väittämään, että oli joutunut hakkerin uhriksi. Pian juttu alkoi kuitenkin paljastua ja poliitikon oli pakko myöntää valehdelleensa. Hän vahvisti käyneensä verkossa useita härskejä keskusteluja ja vaihdelleensa kuviaan ainakin kuuden naisen kanssa. Fyysisen kanssakäymisen hän kiistää.