Bon Jovin suomalaisfanit saavat huokaista helpotuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi esiintyy perjantaina 17. kesäkuuta Helsingin Olympiastadionilla, mutta keikan ylle laskeutui taannoin varjo yhtyeen jäsenen Richie Samboran jouduttua vieroitushoitoon. Nyt yhtyeen suomalaisfanit saavat kuitenkin huokaista helpotuksesta.

Eilen E! Onlinen vahvisti, että Richie Sambora on päässyt viimein vieroituksesta juuri sopivasti kiertueen Euroopan osuuden alla. Hänen odotetaan liittyvän bänditoveriensa seuraan välittömästi ja lähtevän heidän mukanaan kiertueelle. Eilen rokkari kuvattiin New Yorkin JFK-lentokentällä matkalla kohti Euroopan turneen ensimmäistä keikkaa.

Bon Jovi 2011 Tourin Euroopan osuus käynnistyy 8. kesäkuuta Zagrebista ja päättyy heinäkuun lopussa Lissaboniin. Grammy-palkittu Bon Jovi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa albumia. Bändi on huikean uransa aikana esiintynyt yli 2600 konsertissa yli 50 maassa yli 34 miljoonalle fanille. Yhtye tunnetaan tiukasta livekunnostaan ja mukaansatempaavista keikoistaan, joilla bändi antaa faneilleen kaikkensa.