Candice Swanepoel täydellinen huippumalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Äskettäin hän järkytti kuihtuneella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut hieman lisää painoa.

Taannoin lehdistössä nähtiin kuinka Candicen rintavarustus näytti kasvaneen merkittävästi, joten kyseessä taisivat olla push-up -rintaliivit. Hoikimmista ajoistaan hän on kuitenkin saanut hieman lisää elopainoa, ja nyt amerikkalaisjulkaisu hehkuttaakin Candicen vartaloa täydelliseksi.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.