Katy Perry ei uhkeaa poveaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Viime kuussa pariskunnan Japanin reissuun tuli mutka matkaan, kun Russell ei päässyt maahan vanhan rötöksensä takia.

Nyt Katy Perry on ikuistettu kuvauksissa vähintäänkin antavassa kireässä pikkutopissa, joka tuskin edes yritti peitellä hänen muotojaan. Perry onkin jo uransa ensiaskeleista saakka osannut käyttää muotojaan hyväkseen saadakseen näkyvyyttä itselleen ja musiikilleen.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.