Idol-tähti huijarimanagerin uhriksi – rahat menivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun voittajatkaan eivät kaikki ole niittäneet menestystä musiikkimarkkinoilla, joten muut finalistit ovat olleet vieläkin heikommassa tilanteessa. Myös Suomessa aikaisempien vuosien Idols-voittajat ovat tuskailleet samojen asioiden kanssa.

Nyt American Idol -kilpailussa kolmanneksi vuonna 2002 sijoittunut Kimberly Locke on joutunut tukalaan tilanteeseen. Hän on nimittäin menettänyt rahaa jouduttuaan tekemisiin viihdealalla yleisten huijarien kanssa. Erityisesti eräs konserttijärjestäjä on jättänyt maksamatta vuosien takaiset esiintymispalkkiot kokonaisesta kiertueesta.

Locken mukaan hän on taistellut kynsin ja hampain palkastaan vuoden 2008 American Stars In Concert -kiertueesta. Tämä siitä huolimatta, että oikeus oli jo aiemmin määärännyt huijarimanagerin maksamaan palkat. Nyt Kimberly on vuodattanut tuntojaan tapahtuneesta TMZ-julkaisulle.