Koulussa rumaksi kiusattu teinityttö voitti missikilpailun – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet aikoinaan koulukiusatut ihmiset ovat myöhemmin todenneet, että juuri kiusaaminen valoi heihin voimaa pyrkiä eteenpäin ja näyttää kiusaajilleen ”närhen munat”. Lukuisat nykyiset supertähdet lukeutuvat tähän joukkoon.

Nyt myös eräs normaali, mutta tosin normaalia räväkämpi, nuori nainen on saavuttanut paljon koulukiusaamisenssa jälkeen. Brittilehdet kertovat nimittäin parhaillaan Chloe Adcockista, jota haukuttiin koulussa rumaksi. Ensimmäiseen missikilpailuun Chloen ilmoitti salaa hänen isoisänsä. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna neitokainen voitti Miss Staffordshire -missikisan ja on sittemmin jatkanut myös muihin kilpailuihin. Adcock on parhaillaan mukana Miss Teen Earth -missikilpailun finaalissa. Siviilissä kickboxingia ja vapaaottelua harrastava neitokainen on jo saanut oman sopimuksen mallitoimistoon. Chloe aloitti itsepuolustuslajien harjoittelemisen 11-vuotiaana sen jälkeen kun koulutoverit ryhtyivät kiusaamaan häntä.

– Aloitin vapaaottelun kun aloitin lukion. Minua kiusattiin paljon. Monet tytöt kertoivat minun olevan ruma ja se otti todella kipeää. Joukko tyttöjä myös hyökkäsi usein kimppuuni ja potki minua. Äitini suositteli tekemään jotain sellaista joka parantaisi itsetuntoani. Sittemmin olen harjoitellut neljä kertaa viikossa, Chloe Adcock kertoi The Sun -lehdelle.