Mikael Granlundin naisseikkailut hetkeksi ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon maailmanmestaruuden myötä suomalaisten ylivoimaisesti suosikkipelaajaksi jääkiekossa noussut Mikael Granlund sai maistaa heti tuoreeltaan kohujulkisuutta. Hänen naisseikkailujaan seurattiin nimittäin joissain lehdissä aktiivisesti.

Oli tyttöystävä tai seuralainen kuka tahansa, ovat suosikkipelaajan naisseikkailut nyt hetkeksi historiaa. Mikael Granlund on nimittäin vaihtanut peliasunsa maastopukuun. Hän aloitti kaksi päivää sitten asepalveluksensa Lahdessa sijaitsevan Hämeen rykmentin urheilukoulussa. Monet tytöt ovat lääpällään lätkäsankarin hiuksiin, mutta ne ovat armeijassakin ainakin vielä toistaiseksi turvassa.

– En ole vielä käynyt armeijan parturissa. Tää on mennyt ainakin tähän saakka läpi, Mikael Grandlund kertoi Yle Hämeen uutisille.

Granlundin on määrä palvella armeijassa 180 päivää, mutta ensi syksynä hän pääsee pelaamaan myös jääkiekon SM-liigassa.