Gabrielle Union yritti tappaa raiskaajansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijäkaunotar Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Upeasta vartalostaan tunnettu neitokainen on nyt astunut julkisuuteen puolustamaan Rihannaa ja tämän raakaa musiikkivideota.

Twitter-blogissaan Gabrielle paljastaa joutuneensa raiskauksen uhriksi 19-vuotiaana teinityttönä. Hän kertoi ymmärtävänsä miksi Rihanna halusi näyttää raiskaajan murhan videollaan, sillä Union yritti itse tappaa raiskaajansa ampumalla.

– Raiskaukseni aikana yritin ampua raiskaajani, mutta ammuin ohi. Halu tappaa hyväksikäyttäjänsä tai raiskaajansa on ymmärrettävää, mutta jos se ei ole itsepuolustusta joutuu ampuja itse ongelmiin, Gabrielle Union kirjoitti.

– Minut raiskasi mies joka ryösti kaupan jossa olin töissä. Hän laski aseensa raiskauksen ajaksi ja pyysi minua ojentamaan sen.

38-vuotias amerikkalainen Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä FlashForward, Ruma Betty ja City Of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli vuosina 2001 – 2006 naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa ja nykyisin hän seurustelee Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.