Paris Hiltonin ”ökyrikkaan” perheen rahat lopussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on peräisin erittäin rikkaasta perheestä, sillä suku omistaa merkittävän osan maailmanlaajuisesta hotelliketjusta. Nyt Hollywoodissa on kuitenkin herännyt epäilyksiä perheen taloudellisesta tilasta.

TMZ-julkaisun mukaan Parisin vanhemmat Rick ja Kathy Hilton ovat nimittäin ottaneet taloaan vastaan peräti 10 miljoonan dollarin pankkilainan. Näinkään valtava pankkilaina ei automaattisesti ole merkki taloudellisista vaikeuksista, mutta takuulla se nostaa esiin kysymyksiä.

Verkkojulkaisu sai haltuunsa lainapaperit, mutta niistä ei selvinnyt mihin tarkoitukseen rahat lainattiin. Laina pitää kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan takaisin vuoteen 2021 mennessä. Taannoin Nicolas Cage joutui ottamaan pankista kahden miljoonan lainan, mikä oli lopulta ensimmäinen merkki hänen täydellisestä vararikostaan ja kymmenien miljoonien jättiveloista.