Pippa Middleton ihastutti minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Middletonin pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton ohitti taannoin mediatilassa mitattuna kuninkaallisen siskonsa, sillä hänestä on tullut median ihannetyttö. Pippa onkin saanut lehdistöltä harvinaisen paljon huomiota.

Viime viikolla thriathlon-kisaan Britanniassa osallistunut kaunotar on nyt viettänyt leppoisan illan vanhempiensa kanssa Goring-hotellissa illallisen merkeissä. Hän oli pukeutunut lyhyeen Maje-merkkiseen ranskalaiseen kukkamekkoon, ja joutui ravintolasta poistuessaan paparazzien salamavalojen ristituleen.

Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.