Teinityttö muuttui sairaalloisen lihavasta anorektikoksi – katso shokkikuvat

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina julkisuudessa on käyty keskustelua supermallien laihuudesta, sillä neitokaiset hoikistuvat vuosi vuodelta. Britanniassa 16-vuotias Malissa Jones oli viisi vuotta sitten sairaalloisen lihava, mutta ryhtyi rajulle laihdutuskuurille.

Tuolloin Malissan elämästä povattiin hengenvaarallisen ylipainon takia lyhyttä, mutta viidessä vuodessa hän laihtui 21-vuotiaaksi anorektikoksi. Neitokainen on siis nainen parhaassa iässä, mutta hänen elämä on kaikkea muuta kuin normaalia. Hän on nimittäin muuttunut sairaalloisen ylipainoisesta anorektikoksi, eli hengenvaarallisesta ääripäästä toiseen.

Nyt Daily Mail -lehti kertoo Malissa Jonesin kohtalostaan ja julkaisee artikkelissaan myös järkyttäviä kuvia hänestä vuosien varrelta. 16-vuotiaana Malissa painoi pahimmillaan huimat 184 kiloa, söi 15 Mars-patukkaa aamiaiseksi ja sai lääkäreiltä vain puoli vuotta elinaikaa. Nykyisin hän painaa kuitenkin vain alle neljäsosan siitä.

Aiemmin Malissa joutui käyttämään lisähappea ylipainonsa vuoksi, mutta 13.000 euroa maksanut leikkaus muutti kaiken. Ensin nuori nainen laihtui normaalikokoiseksi, mutta sairastui sen jälkeen anoreksiaan. Aiemmin tänä vuonna hän oli raskaana ja menetti lapsensa. Nyt Malissa Jones on elävä esimerkki siitä mitä sairaalloinen syöminen ja laihduttaminen voivat ääripäissään ihmisessä aiheuttaa.