Työmiehet peseytyivät vesitankeissa seksin jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Indonesiassa koettiin taannoin kauhun hetkiä, kun ulkomaisen siivoojan ruumis löytyi juomaveden säilytykseen käytetystä vesitankista. Sen jälkeen on tullut ilmi, että vesitankkeihin on kohdistunut muitakin uhkia. Singaporessa on nimittäin paljastunut erikoinen tapaus.

Kohuväitteen mukaan siirtotyöläiset ovat käyttäneet kerrostalojen katoilla sijaitsevia vesitankkeja peseytymiseen, vaikka niissä on säilytetty asukkaiden juomaveden säilyttämiseen. Peseytymistä on suoritettu myös seksin jälkeen, AsiaOne uutisoi.

Asia paljastui kaupunkilaisten kokoontumisessa, jossa asukkaat kertoivat nähneensä peseytymisen. He olivat nähneet ihmisten nousevan tankeista ja kietoutuvan pyyhkeeseen. Miesten mukana on nähty tuovan vesitankeille peseytymään myös naisia asunnoissaan tapahtuneiden seksisessioiden jälkeen.